Tema: Re: Cheesecake ar panašiai
Autorius: Tomas
Data: 2016-12-21 15:35:13
Kiek suprantu į cheesecake nei mascarpone, nei ricotta nededama.

"Zyza"  wrote in message news:o3cdc7$g2d$1@trimpas.omnitel.net...

Naudojau paskutinį kartą 500 g itališko mascarpone (iš maximos) ir 250 g
ricotta - nu ne kažką. Tekstūra tiesiog ne ta, nors ir sūriai atrodytų
teisingi.

On 2016.12.20 19:52, Lavonas wrote:
> Speju viskas priklauso nuo surio kokibes :)
>
> "Zyza"  wrote in message news:o3bm7q$7cq$1@trimpas.omnitel.net...
>
> Žodžiu mintis tokia - cheesecake yra belekaip skanu, bet niekaip
> nepavyksta pagaminti kažko tokio ką valgiau kažkadaise naaaa pvz. kokioj
> Čili picoj. Visų receptų esmė yra mascarpone arba / ir ricotta, bet toks
> jausmas, bet labai norėtųs rast receptą, kur pats cheesecake vidus būtų
> labiau ne kreminis, o "guminis", na toks labiau "spongy". Gal kas esat
> gaminę ?