Kiek suprantu į cheesecake nei mascarpone, nei ricotta nededama. "Zyza" wrote in message news:o3cdc7$g2d$1@trimpas.omnitel.net... Naudojau paskutinį kartą 500 g itališko mascarpone (iš maximos) ir 250 g ricotta - nu ne kažką. Tekstūra tiesiog ne ta, nors ir sūriai atrodytų teisingi. On 2016.12.20 19:52, Lavonas wrote: > Speju viskas priklauso nuo surio kokibes :) > > "Zyza" wrote in message news:o3bm7q$7cq$1@trimpas.omnitel.net... > > Žodžiu mintis tokia - cheesecake yra belekaip skanu, bet niekaip > nepavyksta pagaminti kažko tokio ką valgiau kažkadaise naaaa pvz. kokioj > Čili picoj. Visų receptų esmė yra mascarpone arba / ir ricotta, bet toks > jausmas, bet labai norėtųs rast receptą, kur pats cheesecake vidus būtų > labiau ne kreminis, o "guminis", na toks labiau "spongy". Gal kas esat > gaminę ?