Tema: Re: Savaitgalio pietus
Autorius: SMart
Data: 2009-04-27 16:51:58
Ustikių malūno rupūs kvietiniai miltai. Yra beveik visuose PC.

M.


> o kas per rupus miltai? konkrciai gal gali pasakyt kokie?
>
> "SMart" <strazdaitis[pleeeeznospam]@gmail.com> wrote in message 
> news:gst4fp$lk$1@trimpas.omnitel.net...
>> Veršienos išpjova, velingtoniškai :)
>> 
>> p.s. įvaldžiau 3 cm storio 33*30 juodojo karelijos akmeno gabalą iš 
>> graboriaus. Duona ženkliai pagerėjo. Buchatta jau deda į vietą visus 
>> iki/rimi/maxima be jokių "miltų pagerintojų" :)
>> 
>> Jei kam įdomu - trumpai:
>> 
>> 600 g miltų iš kurių 500 g. extra, 100 g. rupių. 20 g. alyvuogių 
>> aliejaus, šaukštas druskos, 2 šaukštai cukraus ir 10 g. sausų mielių. 
>> 350g vandens.
>> 
>> Duonkepėje paruošių tešlą (apie 1,5 vat. trunka) ir 40 min į 200 C 
>> įkaitintą orkaitę ant akmeno.
>> 
>> M.
>> 
>> 
>>> Ka skanaus gaminsite savaitgali?
>>