Tema: Re: Savaitgalio pietus
Autorius: karolis
Data: 2009-04-27 14:07:26
o kas per rupus miltai? konkrciai gal gali pasakyt kokie?

"SMart" <strazdaitis[pleeeeznospam]@gmail.com> wrote in message news:gst4fp$lk$1@trimpas.omnitel.net...
> Veršienos išpjova, velingtoniškai :)
> 
> p.s. įvaldžiau 3 cm storio 33*30 juodojo karelijos akmeno gabalą iš 
> graboriaus. Duona ženkliai pagerėjo. Buchatta jau deda į vietą visus 
> iki/rimi/maxima be jokių "miltų pagerintojų" :)
> 
> Jei kam įdomu - trumpai:
> 
> 600 g miltų iš kurių 500 g. extra, 100 g. rupių. 20 g. alyvuogių 
> aliejaus, šaukštas druskos, 2 šaukštai cukraus ir 10 g. sausų mielių. 
> 350g vandens.
> 
> Duonkepėje paruošių tešlą (apie 1,5 vat. trunka) ir 40 min į 200 C 
> įkaitintą orkaitę ant akmeno.
> 
> M.
> 
> 
>> Ka skanaus gaminsite savaitgali?
> 
>