O mes pyragą kepam, čia kažkada buvo įdėtas receptas su varške, nu super gaunas kiekvieną sykį. :) Aj, o baltą duoną pakeitėm mišiniu juodos duonos - http://www.malsena.lt/lt/produktai/vartotojams/duoniniai-misiniai/misinys-juodai-duonai, irgi puikiai ir greitai gaunas. Duonkepė labai naudinga tuo, kad laiko nereik daug gaišti, sumeti ingradientus ir psio, eini užsiimti savo reikalais. na dar užprogramini ir iš ryto gauni šiltą rezultatą pusryčiams. Nu vienžo dar nenusibodo. :) P.S. Jo Panasonic rulez. "S54" <s54@teo.lt> wrote in message news:mf36mj$v7j$1@trimpas.omnitel.net... > turim jau kokius 4-5 metus, beveik kas savaite kepam balta duona, > dazniausiai pagal "basic" recepta. > Panasonic ir tik Panasonic. > > > "maTas" wrote in message news:meuidt$7ca$1@trimpas.omnitel.net... > > Labas, > ar naudojat duonkepes elektrines? > Kaip dažnai kepat duoną? > Porą kartų pasinaudojot ir guli užmesta...? > > Gundaus nusipirkt duonkepę, labiausiai noriu su ja kepti prancūziškus > batonus ir itališką duonutę... > Pavyks? Kokius modelius rekomenduotumėt/naudojat? > > Ar pamirštą tą reikalą ir toliau pirkt iš iki ar maximos... > > Ačiū > maTas