Tema: Re: cepelinai
Autorius: A&G
Data: 2009-03-26 14:27:55
darau farsa is jautienos ir vistienos mazdaug per puse, man labai skanu
"ALORA" <aloros@kompas.de> wrote in message 
news:gqfrp6$keh$1@trimpas.omnitel.net...
> man asmeniškai paukštiena cepelinams nelabai, nors mano mama visada tokius 
> verda. Kiaulienos aš nemėgstu, todėl į cepus dedu jautienos faršą. Jeigu 
> dedi žalią - jis bus kietesni (bet valgomas:), bet jeigu dedi pakepintą - 
> bus minkštas ir birus. Pakepinu su trupučiu aliejaus ir vandens 
> nesvylančioje keptuvėje su svogūnais, po to pridedu pipirų ir druskos.
> Bet pats skaniausias variantas - jautienos su aviena faršas. Bet reikia 
> tai mėgti. Šio mišinio kepinti nereikia, avienos faršas paprastai 
> pakankamai riebus, todėl įdaras yra minkštas.
>
> "bite" <raktazole@takas.lt> wrote in message 
> news:gqfljs$9j9$1@trimpas.omnitel.net...
>> Kiaušinio nededu, o vietoj jautienos su kiauliena labai gerai trapiosios 
>> paukščių mėsytės...vištos krūtinėlė, kalakutiena...Svogūnas, pipirai...
>> Dar labai skanu keptas faršas.
>>
>> "0.5 B" <ponasmonas@gmail.com> wrote in message 
>> news:gqfk8u$771$1@trimpas.omnitel.net...
>>>o mesa deda kiaule ar maisyta su jauciu? kas dar i mesa - svoguno, 
>>>kiausinis?...
>>
>