Tema: Re: cepelinai
Autorius: ALORA
Data: 2009-03-26 14:17:42
man asmeniškai paukštiena cepelinams nelabai, nors mano mama visada tokius 
verda. Kiaulienos aš nemėgstu, todėl į cepus dedu jautienos faršą. Jeigu 
dedi žalią - jis bus kietesni (bet valgomas:), bet jeigu dedi pakepintą - 
bus minkštas ir birus. Pakepinu su trupučiu aliejaus ir vandens 
nesvylančioje keptuvėje su svogūnais, po to pridedu pipirų ir druskos.
Bet pats skaniausias variantas - jautienos su aviena faršas. Bet reikia tai 
mėgti. Šio mišinio kepinti nereikia, avienos faršas paprastai pakankamai 
riebus, todėl įdaras yra minkštas.

"bite" <raktazole@takas.lt> wrote in message 
news:gqfljs$9j9$1@trimpas.omnitel.net...
> Kiaušinio nededu, o vietoj jautienos su kiauliena labai gerai trapiosios 
> paukščių mėsytės...vištos krūtinėlė, kalakutiena...Svogūnas, pipirai...
> Dar labai skanu keptas faršas.
>
> "0.5 B" <ponasmonas@gmail.com> wrote in message 
> news:gqfk8u$771$1@trimpas.omnitel.net...
>>o mesa deda kiaule ar maisyta su jauciu? kas dar i mesa - svoguno, 
>>kiausinis?...
>