Tema: Re: Juoda duona duonkepėje
Autorius: NicMC
Data: 2011-05-16 08:07:52
On 2011.05.13 15:40, Junda wrote:
> Čia su mielėm. Su raugu nurašysiu nuo popieriaus vėliau, nes su raugu
> visi tuo pačiu receptu dalinas, tai gal jūs irgi gausit tą receptą :)

> Bet esmė ir pačioj duonkepėj. Ar yra ruginei duonai mentelė speciali
> (kaip šukos)? Koks kibirėlis? Esu bandžius kažkokioj Kenwood kepti, kur

Nėra, dvi paprastos mentelės.

> kibirėlis toks lengvas skardinis buvo, tai irgi nelabai man patiko
> iškepimas, nors nevisai žalia buvo.

Paskutiniu užėjimu 0,3/1 su kvietiniais miltais pagaliau išgavau 
absoliučiai parduotuvinę konsistenciją, t.y. duona sausa. Toliau bandau 
mažint kviečių kiekį ir žiūrėt kas gausis.