Tema: Re: Patarkit kaip sula paraugti su avizomis?
Autorius: Saulius74901
Data: 2011-04-04 11:10:50
Raugsim bidona, tik va nesinori klaidu padaryt.
"Arj" <root@ibm.com> wrote in message 
news:inbpnj$126$1@trimpas.omnitel.net...
> svarbiausias nuansas - neraugti mazo kiekio.
> Ta prasme minimum kibira, tada bet kaip gerai - ir su citrina, ir su 
> juodaisiais serbentais,  ir su duona, ir su razinom etc.
> Jei zaisti po trilitrini - tai gali gautis visaip :)
>
> "bite" <raktazole@takas.lt> wrote in message 
> news:in7mn1$kf2$1@trimpas.omnitel.net...
>> Na, čia ne pasakojimas, tik vienas paieškos rezultatų:
>> http://www.skanus.lt/receptai/gerimas-5649.htm
>>
>> Sūnus iš uošvijos parsiveža sulos būtent su juodųjų serbentų šakelėmis. 
>> Panašu, kad šįmet sula serbentų lapelių nesulauks, tačiau šakeles, manau, 
>> verta dėti,-visai patiko jų suteikiamas prieskonis.
>>
>> "saulius74901" <kuzziaTRINTI@takas.lt> wrote in message 
>> news:in7cjd$c3p$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Pernai be avizu su rugine duonyte bandem, tai nelabai kas gavos.
>>> Kazka girdejau, kad yra receptas, su avizomis ant virsaus neva kad 
>>> neperrugtu.
>>>
>>> Gal kas smulkiau galit papasakot?
>>>
>>
>
>
>