Tema: Re: Patarkit kaip sula paraugti su avizomis?
Autorius: Arj
Data: 2011-04-04 09:50:27
svarbiausias nuansas - neraugti mazo kiekio.
Ta prasme minimum kibira, tada bet kaip gerai - ir su citrina, ir su juodaisiais serbentais,  ir su duona, ir su razinom 
etc.
Jei zaisti po trilitrini - tai gali gautis visaip :)

"bite" <raktazole@takas.lt> wrote in message news:in7mn1$kf2$1@trimpas.omnitel.net...
> Na, čia ne pasakojimas, tik vienas paieškos rezultatų:
> http://www.skanus.lt/receptai/gerimas-5649.htm
>
> Sūnus iš uošvijos parsiveža sulos būtent su juodųjų serbentų šakelėmis. Panašu, kad šįmet sula serbentų lapelių 
> nesulauks, tačiau šakeles, manau, verta dėti,-visai patiko jų suteikiamas prieskonis.
>
> "saulius74901" <kuzziaTRINTI@takas.lt> wrote in message news:in7cjd$c3p$1@trimpas.omnitel.net...
>> Pernai be avizu su rugine duonyte bandem, tai nelabai kas gavos.
>> Kazka girdejau, kad yra receptas, su avizomis ant virsaus neva kad neperrugtu.
>>
>> Gal kas smulkiau galit papasakot?
>>
>