Tema: Re: Kepsniai ant groteliu
Autorius: Arj
Data: 2009-03-17 11:21:53
su paukstiena - im file (ne slauneles - jos per daug riebios buna),
ir ziurek kad neperkeptu. Jei visus pabalo ir nebera rausvu sulciu - iskepe.

Tada ir sultinga dar buna, ir minksta. Marinatas is esmes bet koks gali 
buti, pagal fantazija, mesa ir taip pati is saves skani.

Vietoj to gali pasirupinti priedais - padazu (jei siltas - isvis pasaka), 
salotom ir panasiai.



"PetrasM" <mpet@delfi.lt> wrote in message news:gpmdcn$30g$1@trimpas.omnitel.net...
> Sugalvojau ryt, uzsikurti saslykine ir pasikept kokiu kepsniuku. Mastau apie 
> vistiena ir kalakutiena...
>  Pasiulykit prasau, koki recepteli, kadangi kalba apie file, tai ji 
> savotiskai ir taip sausa, gal vyniot i folija pridedant kokiu ingredientu ir 
> troskint vyno padaze.
>  Any ideas?
> 
>  Dekavoju
> 
> p.s. valgytojai: 5 merginos ir as vienas, tai reik pasistenkt. 
> 
>