Tema: Re: Ketaus keptuvė
Autorius: Arj
Data: 2011-01-21 11:36:00
tu pakilnok ja. Jei svorio yra - nu vadinasi spizius.
nugramdyk iki metalo, "uzdegink" aliejum, ir naudosi simta metu.

Jei lengva - tada aliuminis su visokiom super duper dangom.
O is kitokiu metaliu netikiu kad keptuves lietu, per brangiai gautusi :)


"Tadas" <tadas@tadas.com> wrote in message news:ihbaeb$hpv$1@trimpas.omnitel.net...
> Nusipirkau Kalvarijų turgaus indų parduotuvėje "ketaus" keptuvę, grįžęs namo puoliau šveisti. Nušveitus suodžių 
> sluoksnį pasirodė ne pilkas metalas, kaip turėtų būti, o kažkoks geltonas, taip ir likau nesupratęs, na dėl visa ko 
> keptuvę iškepiau orkaitėje, bet dabar galvoju ar iš viso kepti joje ką nors?
>
> Nuotraukos kaip atrodo čia http://tadas.wordpress.com/2011/01/21/ketaus-spizine-keptuve/
>
> Gal teko susidurti? Ketus juk pilkas turėtų būti, o čia geltonas metalas kažkoks. Keptuvė Lenkiška. Kainavo 40 Lt.
>
>
>