Tema: Re: recepto su dziovintais pomidorais
Autorius: Indraja
Data: 2011-01-06 17:22:30
Na matau kad nuomoniu daug ir ivairiu. Bet as nemegstu tu mirkytu aliejuje, 
nors tu ka - kazkaip jie man praranda visa pomidoriskuma :) As naudoju 
dziovintus pomidorus pav. omleto gamyboje, taip pat kartais i koki padaza 
imetu, bet niekada ju nevirinu ir neapdoroju kokiais keistais budais. Jei 
naudoju savo dziovintus namie, tai is viso nieko nedarau, metu i puoda ar 
keptuve - jei patiekalas turi dregmes, tai ji ir atmirko ta pomidora. Jei 
naudoju pirktinius, tuos kur su druska dziolvint ir labai sausi ir kieti, 
tai uzpilu verdanciu vandeniu ir palaikau gal 5 minutes, bet ne ilgiau, nes 
tada - istizta. O tada smulkinu ant lenteles ar kitame pavidale metu i 
norima patiekala :)
Tie kur buna aliejuje - puikiausiai tinka saltiem uzkandziam, su kokiu suriu 
ar pan.
Skonio reikalas.

-- 
pagarbiai;
Indraja

"Gipsas" <Gipsas17@yahoo.com> wrote in message 
news:ig1ti4$eih$1@trimpas.omnitel.net...
> Gavau dovanu dziovintu (bet ne aliejuje).. kaip suprantu pries vartojima 
> mirkyti kazkur reikia? :)
> Rekomenduokite kokiu recepteliu. Aciu