Tema: Re: Duonkepė. Atsiliepimas
Autorius: Arj
Data: 2010-10-15 09:37:33
del uogienes klysti siek tiek. verdant uogiene duonkepej, esminis skirtumas nuo orkaites - uogienes maisyt nereikia, 
duonkepe pati ismaiso :)

"bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message news:i98peq$l4f$1@trimpas.omnitel.net...
> ryzius ar uogiene virt duonkepeje mano manymu yra tas pats, kaip tai daryt puode orkaiteje. Principas analogiskas, tik 
> turis kitas. Marketinginiai triukai, be jokios naudos.
>
> "solara" <solara2u@gmail.com> wrote in message news:i96din$3pi$1@trimpas.omnitel.net...
>> Iš papildomų funkcijų bandžiau išsivirti ryžius - nepataikiau su
>> vandens/ryžių proporcijom, ir mano supratimu buvo pervirę . Reikės dar
>> tobulintis.
>> (suprantu, čia jau tikri gurmanai neišlaikę prunkščia :))
>> Personaliai man labai naudinga galimybė virti uogienę - visas sodo gėrybes
>> ar apvytusius vaisius - pasmulkini, tam puodan, įpili cukraus, ir už 1 val
>> 20 min ragauji. Nei maišyt, prie puodo stovėt, nei prisvilusio puodo
>> gramdyt...
>>
>> Jogurto dar neteko gaminti, na o mėsai ir daržovėms kažkaip tradiciniai
>> gaminimo būdai arčiau dūšios :)
>>
>>