Tema: Re: Zirniai prie alaus
Autorius: F20.0
Data: 2010-09-09 17:29:14
Jei virsi 1-1,5val nemirkytus tai gausi košę, o ne birius žirnius. Kaip jau 
kažkas rašė, reikia juos per naktį pamirkyti, kitą dieną nuo užvirimo virti 
10 min ir viskas. tada priedai pagal skonį.
Čia taip aiškino vieno baro vurėja kaip jie daro.


"Night" <vkumpikas@**gmail.com> wrote in message 
news:Xns9DEE5ACE3C98Evytistbslt@194.176.32.141...
> Nieko blatno. Perki paprastus dziovintus zirnius, prekybcentriuose kur 
> prie kruopu buna. Verdi ilgai,
> valanda - pusantros. Jei ismirkyti - atitinkamai trumpiau. Padarai 
> spirgus, dedi ant isvirusiu zirniu, dar
> siek tiek pasutini - viskas. Nemanau, kad cia dar kazka idomiau sugalvosi. 
> +druska, pipirai.
>
> trickyvic <meilas@meilas.lt> wrote in
> news:i68r6f$ul9$1@trimpas.omnitel.net:
>
>> Kad va nera taip paprasta juos pagaminti, butu idomu, jei kas
>> pasidalintu manualu Zirniu paruosimas prie alaus, o gal po to net koki
>> recpta kartu sukurtume sudeje visa patirti kazka tokio chili bacon
>> zirniai prie alaus :), bus musu atsakas vakarietiskiems bulviu
>> traskuciams
>>
>> Kypsas wrote:
>>> nesupratau klausimo...
>>> gi nusiperki zirniu..ismirkai per nakti, verdi, dedi druskos,
>>> spirguchiu...vualia!
>>> "Valentinas ?arejus" <valentinas.sarejusTRINTI@gmail.com> wrote in
>>> message news:i68k6q$n59$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> Sveiki,
>>>> Skaitau ivairius receptus apie zirniu paruosimas prie alaus :)
>>>> Galite ir savomis receptais pasidalinti :)
>>>>
>>>> Klausimas toks, kur galima gauti zirnius kurie tinkami gaminti kaip
>>>> uzkanda prie alaus, kazkaip parduotuvese nerandu arba nemoku
>>>> ieskoti. Konservuoti ir marinuoti pilna, o paprastu nerandu :(
>>>>
>>>
>>>
>