Tema: AW: Bulviu kotletu ar zemaiciu blynu saldymas
Autorius: ALORA
Data: 2010-09-04 20:47:55
aš apkeptus atšaldau, kiekvieną atskirai suvynioju į polietileno plėvelę, po 
to troškinu neatšildytus.

"Dautarte" <dautarteISMESTI@gmail.com> schrieb im Newsbeitrag 
news:i5t9ra$jbv$1@trimpas.omnitel.net...
> Gal kas nors turi patirties su zemaiciu blynu ar bulviu kotletu saldymu?
> Kaip su tokiais po to elgtis - is karto saldytus kepti, ar atsildyti?
> Prigaminau daug bulviu kotletuku su rukyta zuvimi, o sveciai neatvaziuos.
> Tai dabar galvoju, ar jie atlaikys saldyma, ar tiesiog reikia su 
> kaimynemis
> pasidalinti. Ismesti gaila butu, nes labai jau skanus ;)
> Aciu uz mintis.
>
>