Tema: Re: Tik pyst - umedes
Autorius: L I N A S
Data: 2010-09-02 08:30:53
Nu tai cia rulete specialistams kaip tu, kurie umedes nuo zaliosios musmires 
neskiria

"DG" <trinti_gdeivis@takas.lt> wrote in message 
news:i5mf9o$tt4$1@trimpas.omnitel.net...
> ko cia prakaituoji del to sviesto - cia gi rusiska rulete - viena netikra 
> umede, ir visai nesvarbus tas sviestukas bus...
>
> DG
>
> "L I N A S" <sprendimas@takas.lt> wrote in message 
> news:i5mbmv$q2d$1@trimpas.omnitel.net...
>> Kazkur informacijos trukums...
>> Dar is naujo: dedam sviesta su umedem. Kaitinam, kol nugaruos vanduo
>> (skystis)... Kokiam likusiam svieste kepini batona?? Likusiam saldytuve,
>> nepanaudotam? Ar nuspaudi ta mase (sviestas su umedem), kad sviesto 
>> likutis
>> butu naudojamas batonui pakepinti??
>>
>>
>> "tranzoo namie" <laisku@nera.net> wrote in message
>> news:i5mao3$op3$1@trimpas.omnitel.net...
>>> sviestas. umedes. vandeni nugarinam. likusiam svieste pasikepini ciabata
>>> ar seip batona. umedes dedi ant virsaus ir valgai. taspats galioja ir
>>> rudmesem.
>>>
>>> labai saunu, kad siemet tiek daug nesukirmyjusiu umedziu.
>>>
>>> --
>>> T
>>>
>>> "L I N A S" <sprendimas@takas.lt> wrote in message
>>> news:i5m6l1$jjr$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> Kokie pasiulymai? Ka ir kaip gaminti?
>>>>
>>>> Ir prie to paties mano pasiulymas: ikaitinam spizine svaria keptuve 
>>>> (jei
>>>> yr riebalu, tai isplaunam arba nudeginam (pastarasis dalykas geriau
>>>> keptuvei, bet daug dumu). Imam tik sveiku umedziu grazias (geriau 
>>>> jaunos)
>>>> kepureles, nupjauname kotukus ir dedame "aukstyn kojom". Ant virsaus
>>>> nepagailim druskos (tikrai nepagailim). Atsiranda sultys, kurios 
>>>> uzverda.
>>>> Palaukti kol isvirs ir ju nebelis. Dregna grzybuka nujamam 
>>>> ir.......niam
>>>> niam.. pats skaniausias grybu receptas..
>>>>
>>>
>>>
>>>
>>
>>