Tema: Re: kedru riesutai
Autorius: Povilas
Data: 2010-10-04 21:09:26

"Junda" <junda@dtiltas.lt> parašė naujienų 
news:i8bu50$tk3$1@trimpas.omnitel.net...
> On 2010.10.01 08:40, Povilas wrote:
>> Na, kadangi mes nepretendavome i autentikos 100% laikymasi, vien tik
>> todel,kad musu bazilikai neaisku ar yra tokie patys ,kaip pas italus,
>> todel ir suris buvo panaudotas a la parmezanas - Dziugas. Manau,kad
>> gavosi neblogai, bet nepasakyciau,kad ypatingai daug - apie kokius 2
>> litrus.
>
> O tai kaip ketinat realizuot tokį kiekį, kol nesugedo? Ar manot, kad jis 
> laikosi metus šaldytuve? Jei labai daug aliejaus pylėt, gal kokį mėn. ir 
> pratemps?

O kaip parduotuveje (ne saldytuve) tas pats produktas issilaiko? Bet uz 
perspejima esu dekingas - teks pradet vartojima.