Tema: Re: Ledu gamybos aparatai-koki rinktis ?
Autorius: Double cat
Data: 2010-06-02 15:18:22
As keleta kartu (kas koki pusvalandi) su saukstu pamaisau, gaunasi 
pakankamai vientisa mase. Ir siulyciau ne grietine, o grietinele;)

"Erika P." <asd@asd.com> wrote in message 
news:hu3qvd$3mn$1@trimpas.omnitel.net...
> Jetau, bet beveik vien is grietines riebios dariau...... regis riebalu 
> turetu pakakti, bet va kiausu tryniu tai nedejau, nebuvo recepte. Reiks 
> ismeginti su kiausiniais padaryti.
>
> Na tai suprantu, kad ledu niekas negaminate namie specialiais 
> aparaciukais? :(
>
> -- 
>
>
> Geriausi linkejimai,
>
> Erika
> "Tomas" <t@t.lt> wrote in message news:hu334h$56f$2@trimpas.omnitel.net...
>> 2010.06.01 16:47, Tomas rašė:
>>> 2010.05.31 23:50, Erika P. rašė:
>>>
>>>> Dar domintu koks ingridientas padaro ledus kremines teksturos, o ne 
>>>> kieto
>>>> kaulo teksturos :)
>>>
>>> Riebalai turbūt :)
>>
>> Ir aišku kiaušinio tryniai.
>
>