Tema: Re: Garų puodas vs konvekcinė krosnelė
Autorius: Sarunas
Data: 2010-05-11 10:02:36
turejau galvoje tuos konvekciniu puodus...

"SMart" <strazdaitisNoSpAm@gmail.com> wrote in message 
news:mn.5a407da508314e1a.0@gmail.com...
> Konvekcin4 juk daugiau ar mažiau orkaitės atitikmuo, tik gali pasiderint 
> pagal poreikius tūrį (orkaitės gi 95% bus apie ~50 litrų). O toliau pagal 
> sugedimo laipsnį ir poreikius nuo 300-400 lt iki .......
>
>> domina ir mane ta konvekcija, tik kokia rinktis, ar visos ten vienodos, 
>> patikimos ar patogios?
>>
>> "SMart" <strazdaitisNoSpAm@gmail.com> wrote in message 
>> news:mn.523f7da5978265e2.0@gmail.com...
>>> Geriau jau spjauk į mikrobanginę.... :)
>>>
>>> Garų puodas - naujagimiams, vaikams ir sveikos mitybos marketingo 
>>> paveiktoms vidutinio amžiaus moterims.
>>>
>>> Konvekcinė krosnelė šitoj vietoj IMHO pats geriausias sprendimas. Pagal 
>>> tavo išvardintus "patinka" didžioji dalis patiekalų prašosi krosnelės. 
>>> Na niekaip nesuvedu sūrio ir grų puodo ... :)
>>>
>>>
>>>> Galvoju užsipirkti kažkokį aparatą pusryčiams ir vakarienei, o 
>>>> savaitgaliais kartais dar ir pietums gaminti. Kulinaras iš manęs kaip 
>>>> iš karvės balerina,
>>>> bet valgomą (savo paties požiūriu) kiaušinienę iškepti sugebu.
>>>> Ką patartumėt rinktis iš $subj, atsižvelgiant į: 1) naudojimo patogumą;
>>>> 2) įmanomų įgyvendinti receptų asortimentą, atsižvelgiant į ribotą
>>>> kulinarinį išprusimą (kuris gal su laiku kažkiek augs). Mėgstami
>>>> produktai: augalai, sūriai, grybai, kartais žuvis.
>>>>
>>>> O gal spjaut į viską ir pasitenkint mikrobange?
>>>
>>>
>
>