Tema: Re: Saslyku receptai
Autorius: Interested
Data: 2010-04-30 15:00:02
Įdomus variantas išbandytas:

Sprandinę pjaustom išilgai juostomis, kad gautume tokias,kaip dešras apie 
3-4cm diametro .
Paskui skersai griežinėliais, kaip dešrą dėtumėte ant sumuštinio (gal 
storiau, bet ne daugiau 0,5cm)
Svogūnai geriausia, kai nedideli. Juos pjaunam į 4 dalis ir skaidom i 
lapelius.
Ant iešmo maunam paeiliui mėsa-svogūnas-mėsa...
Suveriam glaudžiai, kaip kad kebabas.
Paruoštą iešmą apibarstom 5rūšių pipiriukais ir druska.
Kepam.
Neįtikėtinai skanu.

Kol vyksta tas rankinis darbas, daug alaus sueina, bet duodama visam 
kolektyvui darbo. Vienas žmogus gan ilgai užtruktų.


"Riudolfas" <Rudolfas@Rudolfas.ru> parašė naujienų 
news:hr6pmj$cak$1@trimpas.omnitel.net...
> Sveiki,
> pilnas internetas yra visokiu receptu; Bet kas gal is patirties savo gali 
> atskleisti kiaulienos saslyko recepta.
> Aciu