Tema: Re: Saslyku receptai
Autorius: Budulis
Data: 2010-04-27 22:20:40
p.s.
procesa uztrunka lygiai tiek,
kiek reikia normaliai saslykine malkom iskurent.

"Budulis" <wacher_@takas.lt> wrote in message 
news:hr7ct1$3gj$1@trimpas.omnitel.net...
> tarkim:
> 1,5 kg kiaulienos sprandines papjaustytos normaliais gabalais (ne 
> vaikiskais).
> o kaip pjaustyt - patys zinot, ne skersai skaidulu.
> 1kg pjaustytas svogunas stambiais ziedais.
> druska... nu gal sauja (i svogunus)
> pipirai juodi malti, paprikos milteliai, raudonelis zalias/dziovintas.
> is skubejimo ir prieskoniai saslykams tinka, tik anie su E tipo
>
> sprandine i bliuda, svogunus tarp delnu itrinam druska ir ant mesos.
> ant visraus likusius priskonius,
> ir kol kurenasi lauzas/saslykine ar kame ten kept ruosiamasi,
> visa marmala kas kokia 15min perminkom.
>
> sumaunam ant iesmu, kepam, vartom.
> bent jau mes kepam iesmus suglaustus.
> pries baigiant kept (pora greitu pavartymu)
> nupilam/nuplaunam suriu mineraliniu vandeniu, kokiu vytautu,
> ir vel ant saslykines paskutiniem porai pavartymu.
>
> valgant/patiekiant, ant saslo BUTINA smulkintos zoles uzbarstyt - 
> petruska, kalendra.
>
> jau kokius 5 metus po siai dienai kepam taip, ir gaunasi - liuks !
> jokiu marinatu blatnu nereikia, nu nebent zverienai.
>
> nu kaunieciai is fredos Chasiu turi zinot... anas dushios zmogus, 
> pasidalina ziniom...
>
>
>
> "Riudolfas" <Rudolfas@Rudolfas.ru> wrote in message 
> news:hr6pmj$cak$1@trimpas.omnitel.net...
>> Sveiki,
>> pilnas internetas yra visokiu receptu; Bet kas gal is patirties savo gali 
>> atskleisti kiaulienos saslyko recepta.
>> Aciu
>>
>> __________ Information from ESET NOD32 Antivirus, version of virus 
>> signature database 5065 (20100427) __________
>>
>> The message was checked by ESET NOD32 Antivirus.
>>
>> http://www.eset.com
>>
>>
>>
>