Tema: Re: kaip skaniai paruosti kalakuta?
Autorius: Lcd
Data: 2009-12-18 12:50:17
Kaip tik manyciau kad vandens jei ir rektu tai minimaliai.
visgi maisas sandarus, o kalakutas sulciu paleistu..
Jei tie maksiminiai tai tikrai paleis:) Kur prisvirksti, net blizga:))
Nors.. nekepes negaliu sakyti.

MaRiUs rašė:
> nu dar nepamirst i maiso vidu iliet kokius pora litru vandens....
> aisku marinuot tai kas be ko....
> 
> "Lcd" <lzd@takas.lt> wrote in message 
> news:hge488$pv5$1@trimpas.omnitel.net...
>> As tai siulau maise kepimo kepti. Tik zinoma pries tai para kokia 
>> pamarinuoti. Pabaigoje praplesus paskrudinti dar kokia pusvalandike 
>> minimum is virsaus.
>>
>> Cia idejos. Taip nekepiau, bet turiu itarimu kad labai gerai galetu 
>> gautis.
>>
>> Gipsas rašė:
>>> sakyciau reiketu apkepti labai ikaitintoje keptuveje po pora minuciu, 
>>> deti i spizhni troskintuva ir troskinti gretineles padaze kokia 30-40 
>>> minuciu
>>> "agnesse" <xxx@xxx.com> wrote in message 
>>> news:hgb79b$q1c$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> kaip ir kiekvienais metais is kaimo parsiveziau kalakutienos (krutinele, 
>>>> slauneles, blauzdeles ir pan). su krutinele dar siaip taip susitvarkau - 
>>>> ant kepsniu sueina. bet niekaip neisgaunu skaniu patiekalu is 
>>>> blausdeliu/kulseliu - amzinai gaunas kieta ir sausa mesa...
>>>> pasidalinkit patirtim kaip ta mesa skaniai apdorot?
>>>>
> 
>