Tema: Re: Shamas
Autorius: Povilas
Data: 2009-10-23 10:35:56
Tai jei nenori det zelatinos,tai gali butent ja ir suvirt,tai tada 
garantuotai sustings gerai.
O siaip tai zinok,jeigu ta zuvis pastovejo saldytuve,zuviene skani nebus - 
labai jau daug riebalu turi samas, o ilgiau laikant jie pagauna specifini 
"parduotuvines" zuvies skoni - gali gautis tokia pat zuviene -bybiene kaip 
kad verda "specai" is parduotuvines lasisos :(

"foxaz" <foxaz@ten.lt> wrote in message 
news:hbris1$qb5$1@trimpas.omnitel.net...
> Aciu! Taip tikriausiai ir darysiu. O pusryciam is galvos (ot uzsisciklinau 
> ant tos galvos, grazi ji jau man labai :) )  zuviene pravirsiu galvos 
> skausmui gydyt :)
>
>
> "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message 
> news:hbribc$pft$1@trimpas.omnitel.net...
>> Tai,kad to samo pas Tave nera daug - ismesi galva ir liks tik puse viso 
>> kiekio,tai kam ten bovytis su keliais patiekalais is jo.Virk ji su 
>> sakniavaisias + gali dadet siek tiek zelatinos del garantijos ir duok 
>> atvest.Pamatysi,kad visi bus patenkinti!
>>
>> "foxaz" <foxaz@ten.lt> wrote in message 
>> news:hbri2t$p41$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Ne apie farsiravima negalvojau. Galvojau visa ji kept folijoje, bet 
>>> priminei toki skanesta kuri jau senai buvau pamirses - zuvis drebuciuose 
>>> :) (ir uzkandai bus labai gerai). Taigi manau daly reiks iskept 
>>> paprastai, o daly suvaryt i drebucius. Aciu uz ideja! :)
>>>
>>>
>>>
>>> "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message 
>>> news:hbpk1e$un7$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> Jei manai,kad pavyks uzfarsiruoti,tai manau,kad neverta to 
>>>> daryti -labai jau ir taip jo mesyte skani ir svelni.Teko juos gaudyti 
>>>> Volgos zemupyje,tai mums juos tiesiog iskepdavo ,apvoliotus 
>>>> dziuveseliuose ir apipildavo kepintu pomidoru su cesnaku padazu.Arba 
>>>> tiesiog isvirdavo mazame kiekyje darzoviu buljono,po ko atvsedavo 
>>>> irgaudavosi zuvis drebuciuose.
>>>>
>>>> "foxaz" <asd@sd.cd> wrote in message 
>>>> news:hbpinp$sce$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>> Sveiki,
>>>>>
>>>>> Saldiklyje vakar apsigyveno shamas (3.5kg). Gal kas is gurmanu 
>>>>> parekomenduotu koki recepteli kaip ta padara paruost? Noretusi ruost 
>>>>> ne gabalais, o visa su galva, nes arteja tokia proga kurios stala 
>>>>> tikrai papuostu tas usocius pagamintas visas.
>>>>>
>>>>> Is anksto aciu!
>>>>>
>>>>>
>>>>
>>>>
>>>>
>>>
>>>
>>>
>>
>>
>>
>
>
>