Tema: Re: Shamas
Autorius: Povilas
Data: 2009-10-22 15:43:26
Jei manai,kad pavyks uzfarsiruoti,tai manau,kad neverta to daryti -labai jau 
ir taip jo mesyte skani ir svelni.Teko juos gaudyti Volgos zemupyje,tai mums 
juos tiesiog iskepdavo ,apvoliotus dziuveseliuose ir apipildavo kepintu 
pomidoru su cesnaku padazu.Arba tiesiog isvirdavo mazame kiekyje darzoviu 
buljono,po ko atvsedavo irgaudavosi zuvis drebuciuose.

"foxaz" <asd@sd.cd> wrote in message 
news:hbpinp$sce$1@trimpas.omnitel.net...
> Sveiki,
>
> Saldiklyje vakar apsigyveno shamas (3.5kg). Gal kas is gurmanu 
> parekomenduotu koki recepteli kaip ta padara paruost? Noretusi ruost ne 
> gabalais, o visa su galva, nes arteja tokia proga kurios stala tikrai 
> papuostu tas usocius pagamintas visas.
>
> Is anksto aciu!
>
>