Tema: Re: kriausiu vynas?
Autorius: 0.5 B
Data: 2009-09-30 18:06:17
na, jei megsti acta, tai gerk.
gaila darbo, aisku...

"AlfIndraja" <indraja_@_indraja.com> wrote in message news:h9vl17$val$1@trimpas.omnitel.net...
> Tiesa pasakius ne kasdien tikrinau, bet burbuliavo tas mano akvariumas...
> Kvepia jis kaip koks sidras kriausiu, viskas atrodytu o.k., bet kai 
> atsidarius su samteliu pasisemiau paragaut, patikrint, ar cukraus dar 
> "nesuvalge", pajutau ta nemalonu prieskoni...
> ---
> "AlfIndraja" <indraja_@_indraja.com> wrote in message 
> news:h9vktb$v4n$1@trimpas.omnitel.net...
>> na jis supiltas stiklainy ir uzdarytas guminiu dangteliu, is kurio isvesta 
>> slangele i maza stiklainuka su vandeniu. Bet kazkada buvo nusoke, tik 
>> nezinau kuriam laikui, max pora dienu galejo but nusokes...
>> ---
>> "vytas" <vytasra@gmail.com> wrote in message 
>> news:h9vb9p$hbi$1@trimpas.omnitel.net...
>>>O jis taip atviroj talpoj ir rugsta? be voztuvo?
>>>
>>> AlfIndraja wrote:
>>>> Sveiki, gal kas turi minciu, kaip isgelbeti namini kriausiu vyneli, 
>>>> kuris vis dar rugsta ir yra gyvas, bet matyt del kontakto su deguonimi 
>>>> yra igijes actui budinga astru prieskoni? Siuo metu jis butu panasus i 
>>>> kriausiu sidra is skonio, bet tas acto prieskonis, visai nedziugina. Ka 
>>>> manot, gal turit kokiu patarimu? Planavau ispilstyt i butelius, kai 
>>>> nustos "dirbti"...
>>>> Is anksto dekoju uz idejas.
>> 
>