Tema: Re: Karpio paruosimo recepto
Autorius: Diana
Data: 2009-01-27 11:49:11
Ir veliau tie patys italiai valge zuvi su ivairiom prieskoninem zolelem
pasigardziuodami..
Silicijoje valgiau sviezios zuvies, tai taip, tik druskyte.. be citrinos..

"Povilas" <piktas@vilkas.lt> wrote in message
news:glmk5o$pio$1@trimpas.omnitel.net...
>
> "Gipsas" <gipsas17@yahoo.com> wrote in message
> news:glk5gj$mar$1@trimpas.omnitel.net...
>> pamarinavimui
>>
>
> Bet jei zuvis sviezia,kokiam galui uzmusinet rugstim jos pacios skoni?
> Matei kaip Oliveri italai moke sventu tiesu,kad nereikia gadint zuvies
> jokiais prieskoniais ir priedais,o tik druskyte ir viskas.O jau kai bus
> pateikta i stala,kiekvienas norintis,gali issipaust citrinos pats.
>