Tema: Re: PIN2 kodas
Autorius: cD-r0m
Data: 2010-04-27 04:56:53
As pamenu bandziau kazkada padaryt kad ericsonas a1018s skaiciuotu minutes, ir ilgai nesupratau kame kampas :) Reiks issitraukt ir pabandyt su puk1=puk2 triuku :) O kam tai daryti per sim'a,o ne telefone nustatyt kaina kuria skaiciuotu kartu su prakalbetu laiku? Kiek pamenu visi telefonai kurie turejo ekrana, turejo bent keliolika baitu atminties :)

-- 
----------------------
www.videocut.lt - Pigus video montažas!

"zhaltas" <zhaltas@gmail.com> wrote in message news:hr4rb9$76c$1@trimpas.omnitel.net...
> senoviniais laikais sitas daigtas buvo kad senoviniai tel skaiciuotu minutes kainas etc, o puk2 buvo =puk1, tai suvedi 3kart neteisingai pin2, tada duoda vest puk2 - ivedi puk1 ir pasikeiti pin2.
> Bet ten jokio tolko is to ir taip dariau kokiais 1997 metais.
> 
> 
> "cD-r0m" <adomas.trinti@gmail.com> wrote in message news:hr49kg$ind$1@trimpas.omnitel.net...
>>O tai gal siaip kas zino is technologines puses, kam skirtas pin2 ir puk2 ir ka su juo galima butu daryti atitinkamai sim kortelei?
>> 
>> -- 
>> ----------------------
>> www.videocut.lt - Pigus video montažas!
>> 
>> "VNO" <gabrielmTRINKSITA@takas.lt> wrote in message news:hr47qe$g76$1@trimpas.omnitel.net...
>>> imho tas Siemens S65 jau ne iki galo gerai veikiantis :)
>>> 
>>> VNO
>>> "Vasaris" <none@none.none> wrote in message news:hr46am$e81$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> Sveiki,
>>>> 
>>>>    Idomi situacija - abonentas negali įsitraukti į knygelę tel. numerio (sukurti naują įrašą), nes jo prašo įvesti PIN2.
>>>> Vartotojas dievagojasi, kad PIN2 neuždėjo, jo nežino. Pabandė suvesti įprastą PIN'ą, telefonas pagalvojo ir nusikeikė, kad liko 2 bandymai suvesti PIN2.
>>>>    Telefonas - senas, bet veikiantis Siemens S65. Paskambinus operatoriui, Bitei, ana dievagojasi, kad tinkle PIN2 nenaudojamas (į SIM neįrašomas, voke neišduodamas, operatorius nežino), ir nėra nei jo, nei PUK2. Telefono instrukcijos sako, kad tai tinklo paslauga, arba kad PIN2 gali užsidėti vartotojas.  Dabar lieka klausimas - ar čia aklavietė, ir reiškia, kad vartotojui teks tikėtinai pasikeisti aparatą?