Tema: Re: D3 - Kas nors dar pajuto?
Autorius: Jornada Del Muerto
Data: 2012-10-18 09:44:22
Nemegstu tavo tipo zmoniu, kurie nieko nezinodami apie kazka paima ir konstatuoja faktus, tokius vadinu prizmatikais - ziurinciais i visa pasauli per savo prizme, kurie apie viska turi savo kazkokia griezta, kad ir is pirsto lauzta nuomuone, net nezinodami realiu faktu apie tai, tokie zmones nera objektyvus... Nors ir tokie zmones gimsta paprastai univeruose, bet jie pilnai ne moksliskai masto, teiginiai is pirsto lauzti, jokiu faktu ar irodymu, nusipezi visiskai. Pasekciau apie ka rasineji postus ir pradeciau sudus rasinet, kad to ar ano nemoki, kazka is tavosios profesijos, ta ar ana darai negerai ar ne taip darai (is vis koks kieno pisalas?), nors ir nieko nezinociau kaip ten tau kas sekasi ar labai patiktu?

1. As nekodinu aplamai, o kuriu ir paprastai nuo 0, kodinimas tai kada uz tave kitas sugalvoja viska, o tu tik programuoji;
2. Programavimas man senai atsibodes ir tai tik rutininis darbas, del to, kad pakolkas negaliu sau leist samdyt kazko , didesnis mano prioritetas siuo metu yra kaip isvystyt versla, daugiau domiuosi tokiais dalykais kaip marketingas, teise, vadyba, verslo vystymas ir t.t..
3. Gyvenime daug daugiau visko veikiu nei, kad tu zinai, kad galetum cia kazka spresti ka as darau geriau ar blogiau.


P.S.

Debilui dievas nepades. A.Mamontovas.