Tema: Re: klausimas del saldytos zuvies
Autorius: Daiva D.
Data: 2012-10-18 07:58:16
Taip. Neišdarinėta po truputį apkarsta.

"Igaliotinis" <nospam@spam.cl> wrote in message news:k5n6ne$7eh$1@trimpas.omnitel.net...
> bet turbut reiktu saldyt jau ishdarineta..
> 
> "Povilas" <nomail@mail.com> wrote in message 
> news:k5mlq7$mpe$1@trimpas.omnitel.net...
>> Jei uzaldysi karsi,tai jau po keliu savaciu jis bus nevalgomas!O kokius 
>> eserius islaikysi ir ilgiau,nejausdamas ypatingai didelio skirtumo.
>> Tiesa,naudojant vakuumatoriu ir teisingus maiselius,zuvi kameroje galima 
>> islaikyti iki 24 men.
>>
>> "Petka" <petras555trinti@gmail.com> wrote in message 
>> news:k5m9pg$9d9$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Manau, kad neribotą laiką, jei temperatūra žemiau -18 ir žuvis sandariai 
>>> supakuota, kad šaltis neištrauktų vandens. Jei klystu ir čia yra 
>>> sanepidemhigienspecialistų - lai pataiso. Yra kažkokie reikalavimai 
>>> pramonei - 3 ar 6 mėnesiai. Pats esu atšildęs žuvį po pusmečio ar net po 
>>> metų ir sėkmingai suvalgęs.
>>> ---
>>> Petka
>>>
>>> On 2012-10-17 14:41, rupkis wrote:
>>>> laba diena,
>>>>
>>>> kiek laiko zuvis gali "stoveti" saldymo kameroje, jei ji buvo uzsaldyta
>>>> neskrosta. t.y su viduriais , galvomis ir t.t
>>>>
>>>> aciu
>>>>
>>>>
>>