Tema: Re: del darbo Kipre
Autorius: Jornada Del Muerto
Data: 2010-02-20 14:55:50
    Mano viena EX (ex mergina) ten dirbo kelis metus ir link tos srities, nu siaip tai lyg nesiskunde, tik kad kipras kiek savotiskas jei tu mergina, dirbant kazkoki toki darba bus periodiskai pasiuloma uz pinigus permiegot ir pan.. :) patys kiprijotai savo zmonas laiko namie uzdare, o kipra eitu pavadint dideliu viesnamiu, o visa kita jei tai nebaisu ir mokama pasakyt ne, tai manau visai nieko vieta...

    Minusas tik tiek kad ten yra nedidele pilietinio karo tikimybe, kazkada Kipras buvo Anglijos kolonija, dar dabar ten anglijos karines bazes stovi, bei atplaukia lektuvnesiai (pasakojo kas mate), problema tame kad kai Kiprui suteike Anglija suvereniteta ten gyveno kazkur 70% graiku ir 30% turku, kur ir vieni ir kiti laiko ta sala savo nuosavybe ir yra siokios tokios komflikto ugneles.

    Kazkur 1950 metais kilo viens toks komfliktas, kariskiai ji pavadino "mazo intensyvumo komfliktu", skaiciau apie tai knyga rasyta vieno is Anglu SAS kurie tuo metu ten buvo, ant galo visas pasipriesinimas buvo issaudytas Anglijos SAS'o ir jis baigesi, na o siuo metu rodos ramu, nors ten bunant pastebet eis kad neisgarave tai visiskai.