Tema: Re: Windows 7 Professional upgrade Ultimate
Autorius: Caponi
Data: 2016-10-04 13:16:07
Yra du, nors formaliai ir ne 100% legalūs būdai, bet abu nemokami ir praktiškai veikiantys, jei tas Anytime Upgrade dabar nikatit.

1. Perinstaliuot kompą su lietuviškais Win7 Pro. CD-Key tiks tas pats. Kas link galimo patikrinimo, tai žinau kelis atvejus, kai su Win/Office kalbom buvo daryti tokio pobūdžio pakeitimai ir visais atvejais dėl to papildomų klausimų nekilo - svarbu naudojama ta pati versija, kuriai turima teisė naudoti, t.y. šiuo atveju Win7 Pro.

2. Nors formaliai jau į mases nemokamas atnaujinimas į Win10 nebesiūlomas, tačiau yra dar toks variantas - https://www.microsoft.com/en-us/accessibility/windows10upgrade . Realiai visiem ten px ar tu ką naudoji iš tų "assistive technologies", o kai upgreidinsies, tai turėsi standartinę Win versiją, aktyvacijos tipas bus lygiai toks kaip ir iki 07.29. Patikrinimo atveju tikrai niekas nesigilins, kada tu tą pirmajį upgreidą pasidarei, tikriausiai dar paplos per petį, kad naudoji "naujausius ir geriausius windowsus" :-). Kas link lituanizacijos, tai Win10 galima tiek kalbą pasikeist kada nori, tiek iškart norima kalba instaliuot švarios instaliacijos atveju.


-- 
Caponi
http://caponi.skelbimai.lt/

P.S. Bet šiaip nelabai prasmės yra tuos lietuviškus Windowsus naudot - kas ten Start mygtuko pavadinimas neaiškus? Cut-Copy-Paste daromi ne klavos shortcut'ų pagalba, o per meniu paspaudus pelės dešinę knopkę ir niekaip tie 3 žodžiai neįsimenami? Nes daugiau tai nuo Win kalbos priklauso tik visokie nustatymų pavadinimai, į kuriuos nemokantis angliškai paprastai nei noro, nei sugebėjimų landžiot neturi, o tas kas moka, tai prioritetą visada atiduos originaliem angliškiem terminam nei bbž kokio narkomano (kartais kitaip nepaaiškinsi kaip kai kurie perliukai atsiranda) vertalam... O taikomosios programos, kurios, nepaisant savo vertimo kokybės, realiai ir yra naudojamos ir jose gali reikėti daugiau nei kelias komandas ar meniu punktus suprast ir naudot, gi nuo OS kalbos nepriklauso...


"Vasaris" <vasaramiske@yahoo.com> wrote in message news:nsvt3o$pgt$1@trimpas.omnitel.net...
> Priežastis tokia, kad žmogus nori sulietuvintų windowsų. O lietuvybė 
> diegiasi per updeitus ir tik Ultimate arba Enterprise versijai.
> 
> "Caponi"  wrote in message news:nsvsr4$pa5$1@trimpas.omnitel.net...
> 
> Jei tam yra tikrai logiška priežastis (grynai iš smalsumo - kokia?), tai 
> pamėgink Start meniu paspaust Windows Anytime Upgrade (kas bus dabar 
> nežinau, nebandžiau :-)).
> 
> 
> -- 
> Caponi
> http://caponi.skelbimai.lt/
> 
> 
> "Vasaris" <vasaramiske@yahoo.com> wrote in message 
> news:nsvsaf$otf$1@trimpas.omnitel.net...
>> Sveiki, ar dar yra legalus budas atnaujinti legalius Windows 7 
>> Professional
>> i Windows 7 Ultimate?
>>
>> Aciu.
>> 
>