Tema: Re: kiek reiktu pasirupinti angliu?
Autorius: Sharkius
Data: 2009-08-14 11:43:35
Na yra zmoniu kurie 18.00 jau namie sedi ir telika ziuri, jiem geriau 
sugaist 20 minuciu peciaus pakurimui negu sumoket 20lt uz tai jog "nereiketu 
kurt". Kiekvienam savo tskant..

"Terpentinas" <nospam_ddainius@takas.lt> wrote in message 
news:h6353i$jkv$1@trimpas.omnitel.net...
> Paskaiciuok plius kuriko alga :) Bet saliarkos 2 kubai cia su ziauria 
> atsarga, manau gal net 1m3 uztektu sezonui. O jeigu tareikala sujungti su 
> kokiais reversiniais kondicionieriais tai isvis saliarka pradetum deginti 
> gruodzio viduryje, tada tikrai kubo uztektu.
>
>
> "E=MC^2" <salionikai@gmail.com> wrote in message 
> news:h634n8$j1a$1@trimpas.omnitel.net...
>> Na kaip 5 kubai malku - 500 lt, 2 tonos angliu ~ 700 lt. viso 1200. o tai 
>> yra gerokai maziau nei 3000 - 3500 lt ant saliaros
>>
>> -- 
>> E=MC^2
>>
>>
>> "Terpentinas" <nospam_ddainius@takas.lt> wrote in message 
>> news:h633qi$hmd$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Bliamba kiek pisliavos su tomis anglimis/malkomis per akis uztektu 2m3 
>>> saliarkos uz 3000 - 3500 lituku.
>>>
>>> "E=MC^2" <salionikai@gmail.com> wrote in message 
>>> news:h631id$e93$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> Pora tonu man isheina ant vienybes 16 + malku kokia 5 kubai. plotas 
>>>> 120kvm, temp ~ 20 lapsniu kurianama ishtisai..
>>>>
>>>> -- 
>>>> E=MC^2
>>>>
>>>>
>>>> "creature" <creature@info.lt> wrote in message 
>>>> news:h631g1$e5k$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>> pirma normali ziema bus, tai nezinau kiek apsirupint. kadangi malku 
>>>>> taip ir neprisiruosiau, noriu isbandyt anglis
>>>>>
>>>>> praeitai ziemai pirkausi 7m3 maisytu malku (berzas, uosis, etc) ir 
>>>>> turejau gal apie 3-4 kubus pusiniu\egliniu likuciu. kalvis 2-25, 
>>>>> kurendavau po pilna ikrova beveik kasdien, kad perdag neuzsaltu ir 
>>>>> nepridrektu, temperatura laikesi apie 16 - 18. manau apie puse malku 
>>>>> kiekio dar liko
>>>>>
>>>>> bendras plotas ~150 m2
>>>>>
>>>>> kiek reiktu nusipirkti angliu?
>>>>>
>>>>> dekingas uz pamastymus
>>>>>
>>>>
>>>>
>>>
>>
>>
>