Tema: Re: ir siltnamiui reikia leidimo?
Autorius: Makauskas Vidas
Data: 2009-08-11 13:14:09
"administracinio teisės pažeidimo protokolą surašę Šiaulių apskrities viršininko administracijos Teritorijų planavimo ir statybų valstybinės priežiūros departamento Statybos ir statinių naudojimo valstybinės priežiūros skyriaus specialistai"
---
Tik tiek, kad istatyma, pagal kuri nubaude straipsnyje pamineta ubaga, parenge sita pati tarnyba. Bet ne Siauliu, o Vilniaus.

tai va, 2009 08 11 11:43
Tai va,del tokiu dalyku ir ivyko Spalio revoliucija ir bolsevikai skerde burzujus.O istorija gali ir vel pasikartoti,nes nauji burzujai eina tomis paciomis pedomis.
---
Buvo truputi kitaip. Revoliucijos metu i valdzia sulindo "revoliucionieriai" ir Rusijoje kilo badas. Atejes i valdzia Stalinas isteige "troikiu" teismus. Sie teismai ir vykde valstybes aparato valyma nuo biurokratu. Apie tai musu "istorikai" linke nutyleti. Po Stalino valymu net iki praeito amziaus IX desimtmecio vykdomuosiuose komitetuose dirbo VIENINTELIS rajono architektas, kuris tvarke statybos reikalus. Siandien Lietuvoje statybos reikalus vien Vilniaus rajono savivaldybeje tvarko visas penkiaaukscio pastato biurokratu aukstas.

---
Daugiau apie tai "statyba pagal sovietiniu politruku istatymus"
http://www.biteplius.lt/lt/2forum.showPosts/698732.333-=(1789456189