Tema: Re: Malku ne po 5kg bet ir ne f?rom
Autorius: Lapinas
Data: 2017-06-08 15:08:46
Faktas, kad nuo obels anglių ganamas kitoks skonis nei nuo pirktinių 
medienos anglių.

"cD-r0m" <adomas.trinti@gmail.com> wrote in message 
news:ohb4mn$7tn$1@trimpas.omnitel.net...
> Nežinau, ką jie ten bando daryt.. Faktas, kad įmetus kelias žalias
> vaismedžių šakas būną neblogas dūmas nuo kurio lakstyt reikia pagal vėją 
> :)
>
> On 2017.06.08 08:32, Kesha wrote:
>> Tai čia tipo bando priduoti rūkyto skonio?
>> nes šiaip tas "dūminis-grilinis" skonis gaunamas, nuo sudegančiu
>> lašančių skysčių ant žarijų iš kepamo produkto.
>>
>>> Žmonės kartais šiaip net vieną kitą šlapesnę malką įsimeta jau ant
>>> žarijų, kad dūmo paduot ant mėsos :)
>>>
>>> On 2017.06.08 01:59, Bronco wrote:
>>>> On 2017-06-06 15:15, Andrius wrote:
>>>>> Malkom kažkaip skaniau gaunasi :)
>>>>
>>>> Taip taip :) Anglis pirk griliui, o ne malkas. Patogiau, greičiau ir
>>>> dūmų N kartų mažiau.
>>>>
>>>> Aš naudoju tokį apvalų grilį su uždengiamu dangčiu ir užveriamomis oro
>>>> padavimo angomis, tai 2 kg anglių maišo pakanka 3-4 kepimams.
>>>>
>>>> Baigus kepti, užtrenki dangtį ir užveri oro padavimo angas, tai
>>>> praktiškai kitam kartui lieka didžioji dalis anglių dar tinkamų
>>>> naudojimui. Lengvu rankos judesiu truputį įberi naujų anglių ir vėl
>>>> pirmyn. Ekonomiška, ekologiška ir kaimynai patenkinti :)