Tema: Re: Malku ne po 5kg bet ir ne f?rom
Autorius: cD-r0m
Data: 2017-06-08 12:17:11
Nežinau, ką jie ten bando daryt.. Faktas, kad įmetus kelias žalias
vaismedžių šakas būną neblogas dūmas nuo kurio lakstyt reikia pagal vėją :)

On 2017.06.08 08:32, Kesha wrote:
> Tai čia tipo bando priduoti rūkyto skonio?
> nes šiaip tas "dūminis-grilinis" skonis gaunamas, nuo sudegančiu
> lašančių skysčių ant žarijų iš kepamo produkto.
> 
>> Žmonės kartais šiaip net vieną kitą šlapesnę malką įsimeta jau ant
>> žarijų, kad dūmo paduot ant mėsos :)
>>
>> On 2017.06.08 01:59, Bronco wrote:
>>> On 2017-06-06 15:15, Andrius wrote:
>>>> Malkom kažkaip skaniau gaunasi :)
>>>
>>> Taip taip :) Anglis pirk griliui, o ne malkas. Patogiau, greičiau ir
>>> dūmų N kartų mažiau.
>>>
>>> Aš naudoju tokį apvalų grilį su uždengiamu dangčiu ir užveriamomis oro
>>> padavimo angomis, tai 2 kg anglių maišo pakanka 3-4 kepimams.
>>>
>>> Baigus kepti, užtrenki dangtį ir užveri oro padavimo angas, tai
>>> praktiškai kitam kartui lieka didžioji dalis anglių dar tinkamų
>>> naudojimui. Lengvu rankos judesiu truputį įberi naujų anglių ir vėl
>>> pirmyn. Ekonomiška, ekologiška ir kaimynai patenkinti :)