Tema: Re: REQ nuomones apie Panther dviracius
Autorius: gugu
Data: 2010-08-09 12:48:33
Kaip tik turim seimoje du dviracius: as Panther, zmona - Merida. Pirmasis pirktas uz ~650Lt., antrasis - ~700Lt. Abu po 21 begi. Nesant jauciasi kad merida lengvesne. Vaziuojant svorio nelabai jauciu, taciau pats daugiausiai vazineju su Panther. Vazinejam ~50km i savaite, tik siltu sezonu ir tik pramogai. Vazinejam ramiai, jokiu sudetingu sokinejimu nedarom.

Perkant siulau atkreipti demesi i begiu perjungejus. Pas Merida begiai jungiasi taip kaip motocikle, sukant apie vairo vamzdi, pas panther yra jungtukai: vienas didina begi, kitas mazina. Su mygtukais - zymiai geriau, nes jungia begius tiksliai, o tas sukantis ne visada tiksliai. Pvz priekines asies begiai yra trys, o perjungejas turi 7 padetis.. Kad imestum antra begi, kartais reikia jungti 4 padeti, o kartais trecia, priklausomai nuo to koks begis ant galines asies. Rekomenduoju sitokiu perjungeju nepirkti, o imti tik tuos jungtukinius.
Pas pigu panther nebus normalaus amortizatoriaus - bus tik paprasta spyruokle. Pas merida yra ideta kazkas truputi rimciau. Tas pasijaucia isibegejus nuo kalniuko ir kelyje sutikus nedideli grioveli. Merida labai graziai amortizuoja, o Panther smugio metu spyruokle susipaudzia iki galo, ir buna toks labai negrazus metalinis trakstelejimas. Taciau paprastai vazinejant ir sitoje vietoje skirtumo nematau.
Padangos - meridos rimtesnes, vien tai kad slegis puciasi iki kazkas 4 atmosferu, o pas panther tik iki 2.8. Galiniai perjungejai: pas panther tourney, pas merida - altus. Taciau praktiskai didelio skirtumo nematau, abu veikia puikiai.

Dar malonios skulkmenos pas merida kazkaip geriau isdirbtos:  yra skambutis ant vairo, sedyne pasiaukstina be rakto, o panther reikia veziotis rakta. Pas merida komplekte buvo gertuve. Vieninteli minusa pas merida matau tuos nesamoningus perjungejus..

Siaip zinoma yra ir kitu dviraciu, bet labai pasiziurek komplektacija.



On Sun, 8 Aug 2010 20:09:48 +0300
"Shlipsas" <shlipsasMESTI@dtiltas.lt> wrote:

> Laba. subj domintu. Dviraciai lietuviu gamybos. Naudojat? Patenkinti? Kokios nuomones?
> Dekui labai.
> 
> ps: ner sveikatos atsirinkinet kur ishsipisinejimai vyksta, tai jei imanoma - rimta info tiktai domintu. Dekui uzh supratinguma.
> 
> -- 
> Shlipsas
> Vilnius
> 865820301
> Subaru Impreza '96 2L
> www.saugus-greitis.lt
> --------------------------------

-- 
gugu <gugu@gugu.lt>