Tema: Re: Nemenchyne - mano tevyne (del kamščių)
Autorius: Doxlas
Data: 2010-06-22 21:33:27
Pazhiurek oru prognoze - ryt visa diena lis, todel nemanau kad bus tiek daug entuziazistu. Ash pats svarstau ar vazhiuot rytoj vakare, ar ish vakaro susidet daiktus ir kokia 8 ryto ketvirtadieni startuot.

"pragäras" <briuseliokopustas@hotmail.com> wrote in message news:hvqvdr$154$1@trimpas.omnitel.net...
> :) dėkui, speju, ryt toks neeilinis vakaras bus, tai kažkaip kyla noras betonke pravažiuot, kad ir kaip ji nemiela būtų
> 
> "Doxlas" <doxlas@gmail.com> wrote in message news:hvqv51$re$1@trimpas.omnitel.net...
>> Nera ten baisu. Savaitgaliais pabudi policininkai ir pareguliuoja eisma pagal srauta. Jei atsistot i eile vos ne tik pravazhiavus shashlykine, tai per kokias 25 min jau ishtruksi i laisve. Bet kiek vazhiavau paskutiniais savaitgaliais, tai eile prasidedavo jau netoli mikro tiltuko per kazhkoki upeli, ir laukt tekdavo max 10 min. Grizhtant atgal sekmadienio vakare 19-20 val reikdavo palaukt kokias 20 min. Jei vazhiuosi ryt po darbo, gal taikyk kiek veliau, kokia 19 val. Ir, jei kelininkai ivykdys pazhadus, nuo liepos pradzhios jau vel bus galima neshtis pagrindiniu tiltu, tik reikes prisimint uzh jo esanti radara, kur mano automobili vairaves Don Pedro nusifotografavo.
>