Tema: Magento ir dizaino tema
Autorius: Jornada Del Muerto
Data: 2012-09-18 10:57:27
Sveiki,

    Gavau cia toki uzsakyma, pradzioj pageidavo prestashopui dizaino tema suprogramyt, tai kaip ir viskas ok, bet po to del to, kad magento geriau integruojasi ant OpenERP, klientas persigalvojo ir uzsimane daryt shop'a ant magento. 

    Pradzioje pamaniau, koks skirtumas koks tvs, bus viskas panasiai, galu gale mano darbas tik dizaino tema suprogramyt :) Po to kai isidiegiau i smelio deze, pamaciau kad rodo tuscia page, kad ten dar kazkoki koda surasyti reikia, kad kazka rodytu, kazkaip keistai ten viskas, kaip kita planeta :) Man uztektu primityviu dalyku, matyt prekiu kategorijas, prekes kazkaip islistint.

    Vat gal kas gali uzvest ant kelio kaip visa tai darosi? kad padaryt daugmaz standartine e-shopui sasaja, gal koki gera URL zinot, nes pabandes pagooglint kazkaip neuztikau nieko, matyt nemoku ieskot. Ar aplamai trumpai galit gal apsviest kaip ten viskas vyksta, koncepcija kazkokia nestandartine :)


    P.S. Tikslo ismokti magento nera, kitaip cia neklausciau o eiciau skaityt nuosekliai visa dokumentacija, tiesiog reik jam dizaino tema suprogramyt.