Tema: Canon HV40 pal ir ntsc??
Autorius: cD-r0m
Data: 2009-06-24 23:43:40
 Sveiki,
As nelabai suprantu realaus skirtumo tarp pal ir ntsc HV40 modelio, paaiskinkit kas gali..
Kaip suprantu Vixia=NTSC, Legria=PAL, kaip isivaizduoju, NTSC rasantis 24p yra netgi panasiau i tikra juostine kino kamera nei 25p, o realiai tai koks skirtumas? Esme kad is amerikonu pirkt Vixia HV40 gaunas 1kLt pigiau negu Legria HV40.

Isvis, ar yra didelis skirtumas dabar, kai visa technika ir pal ir ntsc valgo ir taip, jei paimsiu NTSC modeli? kaip suprantu kompe montuojant ir DVD darant skirtumo nelabai bus, nebent jei rodysiu irasa per koki senovini telika. 

Kadangi kamera is dalies naudojama bus pusiau profesionaliam filmavimui, ir po to video rasomi i kompaktus ir dalinami zmonems, ar nebus problemu pas juos jei neperspausiu video kitu framereitu?

Dar vienas klausimas pakeliui.. Ar teisingai suprantu kad HV40 raso tikrus, neperspaustus ir neinterlacintus 24 pilnos rezoliucijos kadrus per sekunde be jokiu pulldownu?

Jei dar kokiu remarku turit apie sitos kameros kadru skaicius, maloniai laukiu.. 

Sorry, jei truputi nerisklu, tiesiog jau pervargau nuo google tylos.. kad ir kaip formuoju klausimus, toks itarimas kad ta HV40 egzistuoja tik kokioj aliaskoj, nieks nieko nezino, arba priesingai, visisiems viskas aisku..

-- 
----------------------
www.videocut.lt - Pigus video montažas!