Tema: Re: Miegmaišiai (Kaune)
Autorius: Niccolo
Data: 2010-07-09 23:53:18
Šią savaitę Jyske miegmaišiams nuolaida 50 proc. - žmonai nupirkau kažkokį Dover už 40 Lt (kainavo 70 Lt). Komforto zona - 0 laipsnių. Kažin geriau toks, ar prisidėjus sau nusipirkti https://aic.lt/kempingo-reikmenys/miegmaia-iai/pranca-za-armijos-miegmaia-is/prod_470.html - seno modelio prancūzų armijos miegmaišis ar kažką panašaus iš aic?
O kaip su kilimėliais pasitiesti? Pirkti tame pačiame Jyske kažkokį už 9 Lt ant akcijos, ar geriau už 20 Lt iš aic amerikiečių armijos kilimėlį po miegmaišiu https://aic.lt/kempingo-reikmenys/kilimae-liai/kilimae-lis-us-180x60x1cm/prod_60.html?


"Niccolo" <linas.niccoloismesti@gmail.com> wrote in message news:i16h2i$kqi$1@trimpas.omnitel.net...
> Prisireikė kelių miegmaišių su vaikais palapinėj vieną naktį permiegoti. Kadangi turistaujama kažin ar bus - bus tik "ant prikolo" miegama palapinėje kelias vasaros naktis per metus, tai nesinori išleisti daug pinigų, juo labiau kad miegmaišių kelių vnt. reikia. Žinau, kad būna Maximoj/Jyske naujų, o gal dar kur nors pigiai būna? O gal ieškoti pagal skelbimus, pvz., tokį: http://www.skelbiu.lt/skelbimai/nauja-miegmaisiai-ciuziniai-8474821.html. Gal kas parduoti turit pigiai, kad ir naudotą?