Tema: Šonkaulio lūžio gydymas
Autorius: Jornada Del Muerto
Data: 2011-09-28 12:43:18
Sveiki,

    Speju turiu luztelejusi sonkauli, pries kelias savaites teko susimusti griunant ant sono, na pradzioje kazkaip nieko nesijaute, bet tai tikriausiai skausmo sokas tiesiog buvo. Po to tiesiog skaudedavo jei staigiau kvepuoti ar kaip nors pasisukti sonu ir t.t... na buvo ir sioks toks nubrozdinimas, na ir kaip ir laisviau jau pradejau jaustis po keliu savaiciu, bet vakar pavalgius stiprus zagsulys uzejo ir nuo tokio staigaus plauciu spazmavimo labai stipriai suskaudo sonkauli - skausmas buvo labai stiprus, panasus kaip kazka stipriai susimushus.

    Kadangi jokiu priemoniu nesiemiau tai po to pradejau googlint kaip tai gydoma, radau tik kad seniau budavo dedamas tvarstis, ka ir isbandziau ir del to nesigailiu, uzsirisau tiesiog namie rades salika, bet jis savo darba daro, ne taip skauda kostelejus, ar kazkoki staigesni judesi padarius, speju teisingai viska darau nes taip budavo praktikuojama medicinoj. Kviepuot galiu laisvai, taip pat ir giliai kvept iskvept, problema tik staigus kvepavimas, pvz. zagsulys, kosejimas, bet rodos salikas padeda: ) 

    Tai va parasiau noredamas paklausti gal kas nors turite kokiu nors dar patarimu kaip gydytis? kokios priemones dar naudojamos be tvastymo? 


P.S. Nors aisku butu nieko specialus koks raistis tam, nezinau ar tokius kas parduota, man kvepuot sutvarstymas netrukdo ir kaip tik padeda nuo staigiu kveptelejimu :) a del traumos tai velniai zino, seniau 7 metus sportuota kovos menai + akrobatiniai pratimai, ivairus salto pvz. is 3-6m aukscio, suoliai nuo aukstai tai traumu buve daug, gal cia tik dabaigiau koki sonkauli kuris buvo jau paviektas seniau kokios nors traumos.