Tema: Re: Miami vs dalas
Autorius: Marimaras
Data: 2011-06-14 07:59:13
nėra viskas taip vienareikšmiška - galima tikrai palinkėt asmeniškai Dirkui sveikatos, nes žmogus už savo karjerą nusipelnė titulo. Tačiau lyginant finale žaidusias komandas - nei viena, nei kita nėra patys geriausiai pavyzdžiai lygai.

Dalaso savininkas per pastarąjį dešimtmetį sukišo N milijonų, mokėjo beprotiškas algas vidutiniokams (po 10 mln Dampierams ir Lafrenzams), "prabangos" mokestį, tuo pačiu siuntinėdavo teisėjus, nba, fiba ir visus, kurie jam nepatikdavo. Dabar NBA bandys mažint išlaidas ir dabartinės sudėties Dalasas pagal naujas taisykles kažin ar egzistuotų. Titulą kol kas gali nusipirkt - kuo Cubanas ir pasinaudojo.

Majamis - susitarė trys žaidėjai, subėgo į vieną krūvą. PR prasme visai lygai tai gerai, bet PR'as veiks vieną ar du sezonus, toliau komandos likimas neaiškus. Vietoj to, kad būtų trys vidutinės komandos - Majamis, Klyvlendas ir Torontas, pretenduojančios į playoffus, liko tik Majamis, Klyvlendas su Torontu dugne. Lygai nėra naudinga didinti balasto skaičių.

Todėl finale buvo svarbesnis personalijų klausimas - galbūt vieniems mielesnis Dirkas, kitiems Wayde, Lebronas ar Ilgas. Žmonės mėgsta asmeniškumus, Amerikoj finalų TV reitingai užkilo, bet "pragrieso" prasme finalas - aklavietė. 
Gal lokautas padės atrast naujus kelius.


"Edvinas" <edvinas@darbe.lt> wrote in message news:it4uqh$841$1@trimpas.omnitel.net...
> Džiaugiuosi, kas tikras patriotas iškėlė taurę, o išsižadėjęs Tėvynės 
> benkartas liko ne nieko :)