Tema: Re: Lietuva buvo apvogta
Autorius: Kestas
Data: 2010-05-25 17:59:34
> Nu taigi apgavo Romanovą ir pavogė/nusipirko antras finalo varžybas, sakė 
> per sport1 vakar.

čia tipo per ta laidelę prieš rungtynes, "Visa tiesa" ar kaip ten?
šiaip kaip ten bebūtų, vakar buvo rungtynės kaip rungtynės, o finalas pralaimėtas ne vakar. ir šiaip nors pats skeptiškai žiūriu į visas be išimties konspiracijos teorijas iš principo, tačiau po šių finalų skonis burnoje tikrai ne koks liko. ir Kalniečio, Babrausko ar ten Maskoliūno citatos manęs netenkina. Ar gi jų reikėtų klausti, kas ką pardavė ar sutarė... 
Žalgirio paaiškinimas, kodėl atleistas Maskoliūnas, irgi visiškai neaiškus, nes jį perskaičius kyla klausimas, kodėl jis po pirmųjų varžybų buvo suspenduotas. O šis klausimas ir yra esminis. Tai, jog LKL nebeklausia, kodėl Maskoliūnas buvo laikinai nušalintas, gali reikšti, jog tyrimas buvo tik dėl akių. Jūk atsakymo kaio nebuvo, taip ir nėra. Jokios dėmės nepanaikintos, jokie įtarimai ne ipatvirtinti, nei paneigti. Tai kodėl nebetiriama toliau?
Turėtų lyga, federacija iki galo ištirti, kas iš tiesų įvyko finalų pradžioje ir kodėl buvo atleistas Maskoliūnas. tik va jeigu iš EL nebus signalų, tai tyrimo irgi kogero nebus, nes dabartinis rezultatas Lietuvoje tenkina visas puses. ir jau matome, kaip stengiamasi viską nurašyti tariamai ar realiai Romanovo psichinei negaliai ar šiaip nuleisti juokais. ne juokai tai.. net jeigu jokių susitarimų nebuvo (o jų, manau, ir nebuvo), amžiams liks žmonių, kurie galvos, jog šiuose finaluoe buvo sutarta dėl mažiausiai vienų rungtynių. laikui bėgant tokių žmonių gali tik padaugėti. tai būtų pats blogiausias variantas. negana to, kad nebepasitikime jokia valstybine institucija, dabar dar imsime nepasitikėti ir sportu. tai būtų smūgis Lietuvos kašei iš principo - kam runkeliui leisti vaiką treniruotis, jeigu "ten viskas nupirkta"?

k