Tema: Re: php ir soap webservice
Autorius: Jornada Del Muerto
Data: 2012-10-08 19:08:07
    Rodos jau radau sprendima su nusoap, speju taspats lygiai bus SoapClient, visa esme tame, kad webserviso portas yra ne HTTP aka 80, o ant ne standartiniu portu paprastai veikia 90%+ webservisu, nes paprastai norima, kad kam nereikia webserviso nerastu... 

    Ir pirmoje eileje inicializuojant tiek nusoap_client tiek php native SoapClient su WSDL url jie paima WSDL informacija is duoto URL su funkcija stiliaus file_get_contents, o darba su webservisu greiciausiai realizuoja per socketus patys ir parsinant gauta WSDL url ar viduje WSDL esamus metodu URL ignoruoja porta.... Del to inicializacija praeina graziai, paimami tipai ir webserviso funkcijos graziai, o kai requestini Web Metoda gauni errora can't connect, nes abu libai bando jungtis prie HTTP aka 80 porto, o ne WSDL nurodytu, kuriuos parsinant prameto tiesiog.

    Tiesiog ilindau i nusoap biblioteka ir vienoj vietoj kur jei tai HTTP priskiriamas 80 portas inkaliau man reikalinga ir viskas suveike, vat tik PHP atveju, neparedaguosi kompiliuoto php libo, o nusoap atveju, tai sprendimas neturint soap lib'o dirbti su SOAP webservisais ir tai padaryti galima.

JDM.