Tema: Re: Sertifikatai
Autorius: Jornada Del Muerto
Data: 2011-04-28 14:57:32
    Be jo but neidomu, nes atsirastu kazkas kitas, bet m$ pradejo uzknist kas pora metu keisdamas ideologijas ir architekturas, pradzioj .net 1.00, po to .net 2.00, poto .net 3.00, po to .net 4.00, ir speju greit dar koki nors sukurs, atsiranda tendencija kad viskas zemyn galva verciasi pas m$ kas pora metu ir specialistams tenka mokintis ar tai is naujo ar tai papildomai kazka, kur gaistama daug laiko jei sudejus visu pasaulio programuotoju laika skirta jom isisavinti, pagalvojus kiek i ta laika kazko galima butu buve sukurti.

    PS. Tokie pastovus suoliai gal ir idomu jauniems zmoniems, nes jie troksta ziniu, bet vyresniems kurie jau aplamai pagalvoja apie programavimo metima, nes per daug metu jis atsibodes, dar kazka naujo mokintis is viso senseless... Kaip sakant gal ne visi supras ka noriu pasakyt bet tai nesvarbu, norisi tiesiog stabilios platformos kurioj kas pora metu nesikeicia viskas is esmes.


"Tolminkiemis" <toli@centras.lt> wrote in message news:ipbire$et1$1@trimpas.omnitel.net...
>- na nezus tas ms dar ilgai, nes visi LINUX'istai turi nemirtinga slapta svajone: "savo nuostabu kurini parduoti mikrosoftui"..
> 
> "Jornada Del Muerto"
>> IMHO mesciau m$ is viso ;)