Tema: Re: Keletas klausimu apie AJAX
Autorius: Jornada Del Muerto
Data: 2011-01-07 14:41:07
    Va firefox aplamai nusivyles, kas do stabdis, siaip gera buda pratestuot browseri turiu, kai pats facebooke mafia wars kartais pazaidziu tai buna surinkineju visas dovanas is facebook wallo 10+ valandu senumo, nes daug dirbu ir tik po darbu trumpam lieka laiko prisest.

    Tai ziurint facebook wall ir vis einant i senesnes zinutes (older entries) kur dar ir kruva ajaxu suveikineja, su IE ar FF jau buna sunku daugiau kaip 10 valandu senumo wall ziureti, pradeda abudu nezmoniskai stabdyt ir tenka requesta paspaudus laukt beveik minute ir tai cia jei kompe nieks daugiau nepaleista, o va kitas reikalas Google Chrome ar Flock, su jais laisvai eina ir po 15val senumo fb wall klaidzioti.


    P.S. Tiesa as zaidziu su daug zaideju, apytiksliai 200+ tai i ta wall per 10 valandu labai daug prirasoma, ne tai kad keli msg, o valanda kartais eina per 5+ lapu (kur reik vis spaust older), tai isitikinau kad sena istorija narsant 10+ h viens geriausiu budu browseriu performance ziuret ;) chrome ir flock abu chromiumai yra bet ju greitis ryskus!


"Auris Daukantas" <Auris.Daukantas@kmu.lt> wrote in message news:ig4ki7$s49$1@trimpas.omnitel.net...
"System"
> radau, jog tas dalykas neveikia, nes skirtingi browser'iai skirtingai 
> atvaizduoja jas.

buvo puikus IE, labai gerai "kramte" bet koki koda,
atsirado firefox, kuris visai nekramto bent kiek sudetingesniu..