Tema: PRIELAIDA: JAV kariai bandė dislokuotis Rokųpoligone,betsukliudė “avarija” ant karviųtiltuko?
Autorius: tsing
Data: 2018-06-11 00:26:12
Daug kas kas nežino kaip žvalgybos apmokytos meluoti apie tam tikrus įvykius, iš viso nesuprato birželio 7 dienos peripetijų, kai pirmiausia buvo pranešta, jog 4 šarvuočiai įvirto “ties Rokais” (kas yra Kauno rajonas), ir netrukus imta meluoti, jog “ties Rokų sankryža Prienų rajone”, įvykio vietą patraukiant apie 8 km.
Kam tai naudinga ir su kuo tai gali būti susiję – eilinis pilietis nesusimąstė, nes jis jau ilgus dešimtmečius treniruojamas besąlygiškai tikėti viskuo, ką jam transliuoja Media, nekvestionuoti ir nemąstyti iš viso savo galva.
Net jeigu esate visiškas runkelis, susimąstykite: ar į Kazlų Rūdą važiuotumėte iš Lenkijos per…Alytų ir Prienus?


Vien maršruto keistumas rodo (tai tikrų tikriausias zigzagas) rodo, jog šarvuočių kelionės tikslas buvo visiškai kitas: tai Suvalkėlių, Pavytės arba dar Rokų poligonu LK vadinama dislokacijos vieta, kuri, prisidengus šiomis pratybomis, gali būti, turėjo tapti nuolatine dislokacijos vieta, vėliau po kelerių metų “išaiškėjus” “ups, mes netyčia sumaišėme poligonus, mums tenais patiko, tai ir likome”.
Kaip užfiksuoti spectarnybų daromą nusikaltimą?
Agentai nuo seno mokomi juos sekančiai mašinai išbelsti langą, iškviesti policiją ir pareikšti, jog čia banditai, tokiu būdu policija turės paprašyti dokumentų iš spectarnybos, šiai nepateikus – suims.
Tas pats su “pasiklydusiais šarvuočiais”.
Kad galima būtų užfiksuoti daromą nusikaltimą – šarvuočiai “sumaišė” poligonus, ir vietoj Kazlų Rūdos, “netyčia” nuvažiavo į Rokus Kauno rajone – reikia sukelti avariją.
Labai gerai tinka iš sutręšusio tiltuko, kuriuo važiuos tie šarvuočiasi, ištraukti kokį vieną kitą balkį.
Aš nespėliosiu, ar tai privati iniciatyva, ar kuri nors žvalgyba – akivaizdu, jog kažkas atsipeikėjo, ir suvokė, jog vyksta Lietuvos okupacija, prisidengiant pratybomis, bandoma nuolatinai įvesti svetimą kariuomenę, nesant nei Konstitucijos pakeitimams įteisintiems, nei esant juridiniam pagrindui, aišku, visiškai be gyventojų žinios ir sutikimo.
Lietuvoje nuo seno egzistuoja ne tik oficialios žvalgybos, bet taip pat yra prikurta įvairių pogrindinių organizacijų, kurių susidaro įspūdis, labai bijo ponia Dalia, ir mes aiškiai dabar galime suvokti, kodėl.
Kai amerikiečiai vienas po kito ėmė garmėti į upelį, tai kita kolonos dalis persigandusi atsitraukė, bėgo į Prienų kelią ir ten ėmė vaidinti “masinę šarvuočių avariją”, Kauno greitąją prigrasinus tylėti.
Paanalizuokite nuotrauką ant Prienų kelio: koks sveiko proto žmogus blokuos visą kelią, nes jo draugo šarvuotis kelkraštyje – ir niekam netrukdo pravažiuoti? Vėlgi, situacija Prienų kelyje panašiausia į instrukcijų laikymąsi: “Jesli što to slučilos, blokirui perimetr”, net nekviečiant policijos, kad ji nefiksuotų, o Karo policija prigrasinta – tylės, nors viešasis civilinis kelias tikrai ne Karo policijos jurisdikcija, ir ji neturėjo teisės ten patruliuoti.
Šita kelio blokacija – nesant tam pagrindo (primenu, jog imituojant įvykį, kad nebūtų išsiaiškinta, jog 4 tanketės įvirto į upę Kauno rajone, bandant neteisėtai patekti į nepriskirtą tarnybos vietą – Suvalkėlių poligoną, kas yra Karo statuto pažeidimas, bei pratybų plano, priskyrimo vietos ir paties maršruto pažeidimas, į kelkraštį buvo įvaryti du šarvuočiai, ir pertverti kelio nebuvo iš viso jokio tikslo – nebent, kad žiopliai nepamatytų, jog tai tėra farsas.)
Tačiau juk greitoji važiavo su “mirgalkėmis” per Rokus, ir pasuko į laukus, ir vėliau iš tų laukų išvežė 3 labai sunkios būklės karius.
Į ligonines pristatyti 15 karių, tačiau pasauliui žinutė ištransliuota, jog ” 13 JAV karių”.
Vėlgi – ką tai reiškia?
Karine kalba, “13” yra kodas, reiškiantis “mirtiną pavojų”.
Šita žinutė, jog nukentėjo 13. nors nukentėjo 15, reiškia, jog “Help” ir “mums gresia mirtinas pavojus”.
Visi mokėmės mokyklose geografijos.
Bet neretas paslystame ant propagandinės banano žievės.
Joks patyręs vairuotojas iš Lenkijos į Kazlų Rūdą per Prienus nevažiuoja. O čia kariuomenė.
Ir dar NATO.


Vėliau delfi kūrė propagandinį siužetą, kad atseit kažkas kažkur parašė, kad žuvo vaikas, ir jie “demaskavo”. Tai patys sukūrė tą feiką, patys “demaskavo” (vėlgi – labai nevykęs, bet žvagybų dartbas: “Jesli što to slučilos, sozdaj propagandnyj siužet, po to zajavliai, što ėto lož”), kad tik žmonės nesusimąstytų, jog iš Lenkijos važiuuoti į Kazlų Rūdą per Prienus gali tik visiškas idiotas.
Gaunasi, jog nors nuo Lenkijos sienos Kazlų R9da žž ranka paduoti, tie visi šarvuočiai padaro lanką per Prienus, ir tada nuo Garliavos grįžta Marijampolės keliu visą kelią atgal link sienos? Tik idiotas gali rinktis tokį maršrutą.
Arba tas, kurio tikslas – visiškai kitas poligonas, pavyzdžiui, SUvalkėlių Pavytės kaime, Kauno rajone, LK dar vadinamas tiesiog Rokų.