Tema: Litovskije lazery borozdyat prostory vselenoi i krasnyj oktyabr vperedi
Autorius: kairat
Data: 2018-01-09 19:16:33
Linas Linkevičius. Su Šuns metais! 

Pagal Heritadge Foundation ekonomikos laisvės indeksą Lietuva užima 16 vietą pasaulyje. 

Kasmet vis didėja užsienio investicijų ir toliau jos didės, kelis šimtus naujų darbo vietų artimiausiu metu sukurs pasaulinio lygio kompanijos iš JAV, Vokietijos. Turime greičiausią pasaulyje viešąjį internetą, dešimtadalis pasaulio mokslinių lazerių produkcijos pagaminama Lietuvoje.

Ar mokame pasidžiaugti tokiu mūsų šalies įvertinimu? 

Kitas kaimynas – Rusija, pagal korupcijos lygį, gyvenimo trukmę, investicijas į mokslą vis labiau tolsta nuo Europos. Gyventojų pajamos kasmet krenta, tačiau, kaip teigia „sociologinių tyrimų“ duomenys – šios šalies gyventojai gyvena vis geriau. Meistriškai pritaikyta dar sovietinių laikų propagandos metodika, kuomet dauguma sovietinės imperijos piliečių buvo įsitikinę, kad jų šalis pati laisviausia, pati demokratiškiausia. Dauguma neturėjo progos išvykti į užsienį, bet tai netrukdė įsitikinimams, kad vakarai pūva, kad ten klesti nelygybė, išnaudojimas ir korupcija.

Tad ir šiandieną nestebina, kai lietuvių kilmės jaunuoliai atvykę iš Rusijos šiaurės ir Sibiro stovyklauti į Molėtų rajoną diskusijose netikėtai sužino, kad Rusija dalyvauja karo veiksmuose Ukrainoje.



VNIMANIJE VOPROS: kuriuose salise siandien Lietuva dalyvauja karo veiksmuose?

na beretes, nespauskite, butina pagirti toki Fat Black Bitch Linas propagandos sugebejimus!!!!!!!!!