Tema: Xuylotroliai delpyje
Autorius: yp
Data: 2017-12-05 20:55:46
IP: 2.110.86.81

HOST: 0190101716.0.fullrate.ninja

dabar zinome, is kur tiek TORastu daug Lietuvoje. O gi elito pidorai zombina liaudi. Matyt bijo revoliucijos.


Saunuolis Lucasas	Atskleide naivuoliams vakarieciams tikruosius KGBisto keslus ir uzmojus. Mes, Baltijos Valsybes, tai senai jau vakarieciams sakem, kad negalima tiketi putleriais, ypac KGBistais, bet jie tik dabar tai tesuprato. Nu, geriau veliau, nei niekad. Malacius Lucasas!
Saunuolis Lucasas	Oi laukia putlerio musolinio likimas, oi laukia. Tik idomu rusai ji pakars raudonojoj aikstej, ar kokiam pyterio namu kieme-kolodce?
Saunuolis Lucasas	Saunuolis Lucasas, kad suprato mus, isgirdo, ka mes tiek metu sakem, nes esam buve po putleriniu jungu 50 metu ir puikiai ismanom sovietinio raugo keslus ir uzmojus, bei metodus. Dabar, kaip Lucasas pradejo tai transliuoti vakarieciams, putleriui bus riesta ir jo visokios RT TV, ar kyseliov TV taip nebeveiks, o ir pats elitas ruskiu, jau priesinasi putlerio rezimui. Tuoj putleriui bus chana!
To tym	Cia gali buti tik tau vata juokinga, nes esi kvailys ir naivuolis uzverbuotas kremliniu.
To arnas	Tai jei tu vienas reiklingas jautiesiui putleriui, tai nesusireiksmink taip jau per daug:)))
Taip,butent	Pritariu visu 100%!
To O jums	Gerai tu cia ta 30 rublini suvarei:)
Saunuolis Lucasas	Pagaliau suprasto, ka mes, Baltijos salys jau 10 metu sakom vakarieciams apie fasistini putlerini nuopyyyysssa ir jo keslus atkurti sovietu imperija. Valio! Pagaliau vakarieciai atsibudo.
Ne tau suprast, 30rublini:)	Nors gal ir gerai, kad tokie nesusigaudo kaip tu, vis maziau info putleriniams perduos:)
Saunuolis Lucasas	Gerai, kai vakarietis teisingai supranta, ka mes senai zinom apie sovietu putlerine rusija. Kuria tokia vel putleris bando atkurti, o ir daro viska taip pat, tokiais pat sovietu metodais.
To .121	Tegu pedovova susitvarko su savo parseliu is s.korejos. Ten jo projektas ir jo (tai yra visos rusijos zmoniu) pinigais rememia ta sudparsio fejerverku sou.
To. 38	Tavo pensininko cccp pazymejimas niekam cia neidomus ir kad tu lauki savo sovietines jaunystes sugriztant, taipogi, lauk vienas ir sapaliok sau vienas, cia savo pasenusios nuomones nekisdamas. O as lietuviu kalba geriau negu tu moku, bet siuolaikiniam greitam rasymui, ypac nete, nera reikalo naudot lietuvisku raidziu, juolab kad tikrieji Latviu gatves darbininkai komentaruose, tokiu raidziu is vis nesupranta:)
Niekuo nesiskiria	Nes ten didizioji ruskiu dalis masto kaip prie sovietu, o ir kgbistinis nuopyyyysssa vadovauja kremliui budamas sovietinio mokymo ir kirpimo, bei mastymo ir noro atstatyti sovietu sajunga.
Saunuolis Lucasas	Isgliaude rusijos fiurerio sovietines imperijos atkurimo tikslus bei keslus. O mes, puikiai atsimenam ir zinom ruskiu sovietini mentaliteta, bei apgavysciu masta ir metodus, bei mokam rusu kalba, todel galim lengvai issifruot putlerininku kgbistinius nusikaltimus ir uzmojus.
To suns budai	Tai paklausk savo pedovovos, kodel jis islaptino kgb archyvus ir suprasi.
Kas ta ka melavo, jemele?	Ka zapad neivyko, ka putkius neapginklavo iki dantu Karaliauciaus krasto, ka nepaliko tukstancius savo kareiviu bulbasijoj? Viskas tiesa, ka sake , bei pranese apie tai musu kariniai zvalgai.
Cia tu apie kyseliovo TV?	Tada pritariu simtu procentu.