Tema: Re: Ziurek Gintai
Autorius: Gintas <Dieve, apsaugok nuo Tomo durnumo@gmail.com>
Data: 2017-11-07 17:33:44
Klausiu stai ko: ka namuose turi pagaminto Lietuvoje, ant kurio ir po eiles metu dar matosi zenklas, kad tai pagaminta Lietuvoje?  (kalbant ne apie maisto produktus) 

Matomai Jus, chebra, nematot teksto, jei jis ner raudonai parbrauktas. 
Ar ant kaliosu matosi, kad jie pagaminti Lietuvoje? As va turiu kaliosus-tai ant ju ispausta, kad pagamintia Svedijoje ar Suomijoje (nebepamenu) Ar ar to Tauro matosi, kad jis pagamintas Lietuvoje? Girdejau, kad toks lipdukas ant Tauro Tv nevartojamas. 
Tad kur tie gaminiai lietuviski, apie kuriuos klausiu? Perdziat cia vis i vandeni, o paminet nesugebat. Perdziat garsiai, tik va, ne i tema. 

Paimk atsuktuva, zirkles, peili, lekste, puoduka, dantu sepatuka, orkaite, saldytuva, arbatinuka-nu bliamba, visokios salys suminetos, tik ne Lietuva. 

Gerai palengvinu uzduotu-penkius lietuviskus gaminius su salies spaudu is asmeninio naudojimo aplinkos, įskaitant nama, sodą, garažą. 

P.S Saules parvežti jau vaziavo. Lietuvos kariuomenes vyriausias vadas, kartu su keletu ministrų. Maža dar tamstai? Reikalinga dar viena saule? Lietuviskos neuztenka?


"Resolut TB" <rustisNAIKINTI@gmail.com> schrieb im Newsbeitrag news:otsbec$tog$1@trimpas.omnitel.net...
> 
> A, va ko tu nori. Neisizeisk, bet didziaja dali tavo blevyzgu prasuku.
> 
> Turiu kaliosus, kojines Sparta, Kazka is Audimo, ciuzinius,Autochemijo 
> purskala, Muilas su tulzim, Vilmos jungikliu(tie tai shudas),Tauro 
> televizoriu( led, stikliniu ekranu, taip darbe reikia) ,Lietkabelio 
> laidai , dar kazko.
> 
> O kam tau ? Vaziuosi saules parvezt ?
> 
> 
>> 
>> Klausiu stai ko: ka namuose turi pagaminto Lietuvoje, ant kurio ir po eiles metu dar matosi zenklas, kad tai pagaminta Lietuvoje?  (kalbant ne apie maisto produktus)
>> 
> 
>> 
>